График приёма звонков

Пн-Пт: 1100-1900

Дизайнер студії Villa Grazia - Ірина Микитенко

Наші меблі, освітлення та декор живуть в українських будинках вже не один рік. Ми брали участь у створенні затишних квартир і тепер по праву можемо відкрити для вас новий напрямок - дизайн інтер'єрів від Villa Grazia. Для цього зібрана команда справжніх умільців, які вже зарекомендували себе, і ми по праву можемо гарантувати високу якість та творчий підхід в самих різних масштабах. Все починається з дизайну, саме на підставі вашого проекту буде крок за кроком втілюватися мрія про комфортну і затишну оселю. Наша пропозиція для тих, хто задумався про ремонт і бажає змін – Студія дизайну Villa Grazia.

dizayner-irina
Наша команда - це завжди творчі та неординарні особистості. У кожного з нас є свої мрії, свої цілі і досягнення. Довірити дизайн приміщення можна не кожному. Ми завжди підбираємо позитивних та талановитих майстрів. Ми довіряємо дизайн свого будинку тим, хто дійсно розуміє наші потреби, наш настрій і наші можливості. Одже, наш дизайнер - Ірина не просто якісно робить свою роботу, вона вкладає в кожен проект свою душу і позитив. Познайомтеся з нашим дизайнером, її поглядами на світ і ви обов'язково захочете поспілкуватися з нею про майбутнє вашого будинку. Ми застали Іру за роботою, це інтерв'ю ми брали у неї в той час, коли вона готувала ескіз нашого стенду на виставці. І зовсім скоро ви на власні очі зможете побачити яскраву конструкцію стенду Villa Grazia на осінніх київських виставках.

Як ти стала дизайнером?

Буду відвертою. Насправді це не була мрія з дитинства. Про вибір, чим займатися в житті, я задумалась лише перед вступом до вузу. Далі пішло знайомство із творчою професією, дизайнерами, художниками, архітекторами; відвідування виставок, планерів, етюдів! Ця атмосфера настільки захопила мене, що одного вечора допиваючи філіжанку львівської кави я знайшла відповідь на запитання Хто ж Я? Я - Дизайнер!

Де і як ти навчалась?

dizayner1-irinaТернистий мій шлях розпочався із маленького містечка Черкас, а саме із художньо-технічного коледжу. Там я знайшла друзів-однодумців, з якими недосипаючи ночей малювали, креслили, дизайнерували, готувалися до перших переглядів! В цілому весело було. Далі був Київ, його величність - КНУБА! Велике місто із поважною архітектурою, цікаві люди, які захоплюють своїми ідеями та роботами. Архітектурний вуз просто закохав в себе, і повністю перевернув сприйняття звичного мені світу. Навчитися навикам майстерності допоміг гарний настрій та творче натхнення, що приходить переважно в нічний час під ритми улюбленої музики.

Твоє джерело натхнення

Джерелом натхнення для мене завжди виступали мої колеги-дизайнери зі своїми роботами, творчими концепціями. Також, мене надихають подорожі. Завжди повертаючись з них, неважливо, велике чи маленьке місто, місце тощо я повна вражень, сил та креативної наснаги!

Які в тебе мрії?

dizayner2-irinaМрій у мене багато! Та головна – мрію побачити багато міст, прагну до подорожей!

Чи є авторитет в світі дизайну?

Так, маю! Авторитетом для мене є Прокопов Олександр Васильович. Це київський архітектор, дизайнер. Він створює дійсно круті інтер’єри, будинки. Його проекти варті уваги. На мою думку саме таким має бути світ сучасної інтер’єрної архітектури!

У кожного початківця є те, що його захоплює. Можливо ти можеш назвати якийсь хіт сезону?

Цього року відвідувавши різні виставки, інсталяції, я побачила багато цікавого. Проте що захопило дух – це модульно-комбінаторний метод проектування меблів. За допомогою однієї частинки – модуля можна створювати абсолютні різні предмети. Думаю це актуально, креативно. Із впевненістю можу назвати саме це «хітом року»!

Чим ти захоплюєшся у вільний час?

Захоплююсь кавою. Її видами, методами варіння, історією походження. Збираю власні колекції арабіки, робусти. Ще обожнюю мистецтво фотографії. Люблю фотографувати людей, їх емоції і потім створювати колажні компоновки.

Хотите первыми получать письма о новых коллекциях, акциях, скидках и мероприятиях? Подпишитесь на рассылку Villa Grazia!