Графік прийому дзвінків

Пн-Пт: 1100-1900

Наволочка бежева з 100% бавовни Tint

Відео

Про Бренд

Виробник стильного якісного текстилю для сервірування столу: скатертини, раннери, серветки.

Товар Наволочки
Країна реєстрації бренду Бельгія
Артикул: tint_14003
Немає в наявності

Розміри: 45×45 см.

Вироби з асортименту бельгійської фабрики Tint ніколи не кричать про себе в інтер'єрі, вони настільки гармонійно вплітаються в загальну концепцію дизайну, що вже неможливо уявити обстановку кімнати без цієї стильної, практичної та комфортної продукції.

Наволочка з бавовняного полотна приємної пісочної палітри призначена для декорування невеликої подушки для відпочинку у кріслі або на дивані. Цікавим дизайнерським рішенням стала можливість використовувати обидві сторони виробу, що створюють різні колірні доповнення дизайну: прохолодного капучіно або теплого відтінку бежевого. В один із швів наволочки вшитий довгий замок-блискавка.

Придбавши текстиль Tint, ви можете бути впевнені у бездоганній якості та екологічності натуральних матеріалів. Виробництво полотна виготовляється за старовинними технологіями ручного ткацтва, що гарантує високу зносостійкість виробів, виключає їхню деформацію та втрату кольору. Наволочка із щільного світлого текстилю не завдасть клопоту у догляді — звичайне прання при температурі не вище 60 градусів повертає виробу ідеальний вигляд.

0

Наволочка бежева з 100% бавовни Tint

Нажаль, цього товару немає у продажу.


Залиште відгук

Оцініть товар, будь ласка*

  1 зірка 2 зірки 3 зірки 4 зірки 5 зірок
value
  • Ваше ім'я*
  • Ваш відгук*
  • Перевірка на спам*

    Відповідь вірна :)
    Відповідь покищо невірна :(
  • Додайте фото до відгуку та отримайте 100 балів на наступну покупку!

    1 бал = 1 грн. Нараховані бали можна витратити при наступній покупці протягом 90 днів. Допускаються фото у форматі .jpg чи .jpeg.

    Виберіть .jpg або .jpeg!
Наволочка бежева з 100% бавовни Tint Tint Наволочка бежева з 100% бавовни Tint
511