Графік прийому дзвінків

Пн-Пт: 1100-1900

Розкішне крісло ручної роботи у синьому кольорі Luis XV Versailles AM Classic

Відео

Про Бренд

Виробник класичних меблів із благородної деревини ручної обробки.

Товар Крісла
Країна реєстрації бренду Португалія
Артикул: 29302-TC-E

Будь ласка, уточніть наявність

Ваше ім'я
Ваш номер телефону
та по email

Португальська фабрика AM Classic представляє у нашому салоні меблі у французькому палацовому стилі XVIII століття. Крісло з колекції Luis XV створено для оформлення інтер'єру вишуканого респектабельного будинку. Модель має ергономічну форму та м'яке сидіння, що гарантує вам комфортний відпочинок.

Португальська фабрика AM Classic представляє в нашому салоні меблі у французькому палацовому стилі XVIII століття. Крісло з колекції Luis XV створено для оформлення інтер'єру вишуканого респектабельного будинку. Модель має ергономічну форму та м'яке сидіння, що гарантує вам комфортний відпочинок.

Знімна подушка та м'які елементи наповнені меблевим пінополіуретаном та оббиті щільною жакардовою тканиною. Задня частина крісла обтягнута м'яким синім оксамитом. Ці матеріали чудово переносять чищення засобами для меблів, тому ніжне забарвлення не завдасть незручностей у використанні.

Основа меблів ручної роботи виготовлена ​​з натуральної шляхетної деревини. Французька вишня після водного шліфування та полірування воском набуває розкішного горіхового відтінку, який є ідеальним фоном для рельєфного художнього декору. Якщо вас зацікавила ця модель – наші консультанти дадуть відповідь на всі ваші запитання та нададуть додаткові фотографії.

0

Розкішне крісло ручної роботи у синьому кольорі Luis XV Versailles AM Classic

Нажаль, цього товару немає у продажу – повідомити, коли з'явиться.


Залиште відгук

Оцініть товар, будь ласка*

  1 зірка 2 зірки 3 зірки 4 зірки 5 зірок
value
  • Ваше ім'я*
  • Ваш відгук*
  • Перевірка на спам*

    Відповідь вірна :)
    Відповідь покищо невірна :(
  • Додайте фото до відгуку та отримайте 100 балів на наступну покупку!

    1 бал = 1 грн. Нараховані бали можна витратити при наступній покупці протягом 90 днів. Допускаються фото у форматі .jpg чи .jpeg.

    Виберіть .jpg або .jpeg!
Розкішне крісло ручної роботи у синьому кольорі Luis XV Versailles AM Classic Розкішне крісло ручної роботи у синьому кольорі Luis XV Versailles
84436