Графік прийому дзвінків

Пн-Пт: 1100-1900

Сервіз порцеляновий на 6 персон з зображенням лимонів Jaffa Maison

Відео

Про Бренд

Maison – італійський бренд вишуканого столового посуду з порцеляни, скла та кришталю.

Колекція Jaffa
Товар Сервізи столові
Країна реєстрації бренду Італія
Артикул: 56343

Є в наявності

Ціна: 6 321 грн
Ваш номер телефону
  • Самовивіз (адреси салонів у Києві)

  • На відділення Нової Пошти по Києву та Україні безкоштовно при 100% передоплаті

  • Адресна доставка кур'єром Нової Пошти

  • Міжнародна доставка i

  • Готівкою при самовивезенні
  • Післяоплата при отриманні товару у відділенні НП
  • Картою он-лайн
  • Повернення впродовж 14 днів за умови збереження упаковки та товарного вигляду

Характеристики

18 предметів комплектність
27 см діаметр обідньої тарілки
20 см діаметр десертної тарілки
20 см діаметр супової тарілки
Порцеляна матеріал

Комплектність

Столовий сервіз на 6 персон із 18 предметів. До набору входять:

  • 6 тарілок обідніх
  • 6 десертних тарілок
  • 6 супових тарілок

Особливості

Тарілки трьох видів вироблені з порцеляни преміум якості. Дуже щільний матеріал має низьку пористість, він стійкий до екстремальних перепадів температур та механічних пошкоджень (сколів, тріщин). Яскраві деталізовані малюнки нанесені методом надстійкого високотемпературного принта. Порцеляна вкрита тривкою прозорою глазур’ю, що надає їй неймовірного блиску.

Догляд

Практичному міцному посуду абсолютно не зашкоджує перебування в посудомийній машині. При ручному митті слід відмовитися від жорстких абразивів – порошків та мочалок, що при активному терті залишають мікроподряпини.

Опис

Тарілки із сервізу Jaffa – смачні естетичні «інгредієнти» ваших кулінарних шедеврів. Білосніжну порцеляну прикрашають соковиті плоди, свіжа зелень, та ніжні квіти. Фрагменти малюнка розміщені таким чином, щоб в комплекті тарілки створювали художню мініатюру з лимонових гілочок. А окремо вони додають до сервірування або густі насичені акценти (десертні моделі), або чисті білі острівки з барвистою каймою (супові та обідні моделі).

Бренд Maison пропонує підкреслити оптимістичний настрій посуду скатертиною Jaffa. А якщо потрібен більш спокійний фон, на якому тарілки стануть головним виразним елементом, візьміть однотонну жовту або зелену скатертину.

Подивитись цей столовий сервіз наживо можна у нашому салоні:

Київ, Столичне шосе, 103, ТРЦ Атмосфера, 1 поверх

0

Відео

Jaffa від Maison

Maison - італійський виробник столового посуду та скла з більш ніж 55-ти річною історією. Серед колекцій бренду є посуд в класичному стилі та посуд з сучасними принтами. Посуд випускається з кераміки, порцеляни та меламіну. Декотрі колекції містять в собі мікс з порцеляни та меламіну.

Maison - це бездоганна якість посуду для повсякденного життя. Коли ви снідаєте з сім'єю, насолоджуєтесь післяобіднім чаєм чи запрошуєте друзів на вечерю, посуд Maison зробить кожен з цих моментів особливим.

Maison

Красивий та практичний посуд

Зображення лимонів - це досить розповсюджений традиційний сюжет для італійського посуду. Яскраві фрукти підходять як для подачі основних та других страв, так і для десертів.

Доповнення текстилем та меламіном

Jaffa - одна з небагатьох колекцій посуду, для яких є можливість купити не тільки сам посуд, але й столовий текстиль з тим же малюнком. Доповнити сервіз можна скатертиною, серветками або ранером. Це чудова нагода створити затишок в столовій зоні, витриманий в єдиному стилі. Окрім текстилю, в колецію входять меламінові блюда та салатник, які разом створять чудову композицію.

Надійна упаковка

Не бійтесь, що з посудом щось трапиться по дорозі до вас! Кожну тарілку надійно упаковано в декілька шарів. Villa Grazia гарантує, що посуд доїде до вас не ушкодженим, а в зворотньому випадку замінить розбитий.

Універсальний посуд

    За порцеляною Jaffa легко доглядати - її можна використовувати в посудомийці. Також тарілки можна гріти в мікрохвильовці. Жодних обмежень для приємного користування!

Малюнок високої якості

    Малюнок нанесено на порцеляну в високій роздільній здатності. Яскраві фарби не потьмяніють з часом і ваш сервіз залишиться яскравим десятиліттями.

Ідеальний подарунок

    Сервіз Jaffa упаковано в гарну коробку з приємним зовнішнім виглядом та якістю. Це хороший вибір для подарунка друзям, сім'ї, на день народження або весілля.

Сервування з посудом та текстилем Jaffa Maison

Сервування з посудом та текстилем Jaffa Maison

Інші товари колекції: Jaffa

З цим гармонує

Інші столові сервізи

Залиште відгук

Оцініть товар, будь ласка*

  1 зірка 2 зірки 3 зірки 4 зірки 5 зірок
value
  • Ваше ім'я*
  • Ваш відгук*
  • Перевірка на спам*

    Відповідь вірна :)
    Відповідь покищо невірна :(
  • Додайте фото до відгуку та отримайте 100 балів на наступну покупку!

    1 бал = 1 грн. Нараховані бали можна витратити при наступній покупці протягом 90 днів. Допускаються фото у форматі .jpg чи .jpeg.

    Виберіть .jpg або .jpeg!
Cервіз порцеляновий з зображенням лимонів Jaffa Maison Cервіз порцеляновий з зображенням лимонів Jaffa
6321